julklapps tips

Någontin som alla brukar ha problem med är vad man ska ge sina nära och kära på julafton. därför har jag plockat ihop lite grejor från olika kategorier som ni kan använda som inspiration till era julklappar. lite sent påtänkt kanske men än är det tid kvar till ytterliggare lite julshopping :)
 
Bälten/skärp är någonting som piffar upp alla outfits, en personlig favorit är libeskinds bälten. Inte alltför dyra, men oerhört snygga!!

 






Väskor / laptopfodral 
Väskor är en otroligt bra accessoar, känner du någon som alltid har alldeles för mycket saker i en alldeles för liten väska, (ungefär så är min mamma, hehe) så kan det vara en bra idé att ge personen en fin ny (större) väska. Exempel på snygga väskor är Alexander Wang och Maani by Adax.
Har du inte så fet plånbok så är Maani by Adax ett bättre alternativ än Alexander Wang, då dem väskorna kostar en hel del.
 
alexander wang




Känner du däremot någon som alltid bär runder på en laptop så kan ett snyggt laptop fodral vara en bra nödvändighet att ha till hands. Någon som gör snygga fodral är Marc by Marc Jacobs:
 


marc by marc jacobs har även snygga iphoneskal, om det finns någon som önskar sig ett sånt! 
 
Träning och hälsa
Är din pojkvän/flickvän ett träningsfreak? Eller någon annan utav dina nära och kära?
Varför inte köpa några träningsredskap, presentkort på något gym eller några timmar med en personlig tränare?
Önskar sig din bästa vän ett par inlines? Varför inte köpa ett par till dig samtidigt så ni kan åka tillsammans!
 
Spa / behandlingar
 
Vill du skämma bort dina föräldrar lite extra denna jul? Ge dem ett besök hos till exempel Electa med varför inte en parmassage? Annars finns det otroligt mycket man kan ge bort inom denna kategori, läppförstoring, hud & ansikts behandlingar, spray-tanning, manikyr och pedikyr, ja listan kan bli lång ;)
 
Weekendresa
 
Bjud någon på en billig restresa till t.ex Fuerteventura, och fira nyår i värmen. Eller varför inte en shoppingresa till London?
 


Såhär mysigt ser det ut i London på nyår!
 
Heminredning
 
Här finns också en massa massa prylar man kan ge bort. Ljusstakar, lampor, mattor, handdukar, sänglinnen, ja en massa.. Lexington har en massa fina prydnadskuddar t.ex och Gant har en hel hög med mjuka fina handdukar.
 



Teknikprylar

Mobiltelefoner, playstation 3, smart-tv, dator- och tvspel, tvserie boxar m.m. är väl alltid kul att få?
Alla vet ju att hårda paket är dem roligaste ;)
 


Så, just nu kommer jag inte på fler kategorier. Men det finns ju alltid saker som parfym, smink, kläder/skor, leksaker osv som är minst lika bra julklappar!
 
 
 

Kommentera här: